Woningaanbod

Waar vind ik het woningaanbod?
Wij bieden onze woningen aan op woningzoekende.debouwvereniging.nl. Daar vind je ook antwoorden op al je vragen over inschrijven en het zoeken van een nieuwe woning.
Ik heb zelf geen internet, hoe kan ik reageren op een woning?
Je kunt iemand uit je naaste omgeving vragen of je zijn of haar computer mag gebruiken.

Ik ben mijn inloggevens vergeten of kwijt, wat kan ik doen?
Ga naar woningzoekende.debouwvereniging.nl. Klik op inloggen en je kunt een nieuw wachtwoord opvragen.