Actueel

Laatste huurders krijgen sleutel
Laatste huurders krijgen sleutel

Melanie de Vries is een van de 5 laatste huurders die vandaag de sleutel van haar nieuwbouwwoning aan de Grettingalaan kreeg. Het zijn onze eerste all-electric Nul op de Meter (NOM) woningen. Ze zijn extra geïsoleerd en hebben een warmtepomp systeem en zijn voorzien van zonnepanelen. Bij normaal gebruik van de woning levert de woning evenveel energie dan hij gebruikt. Hiermee is project Kluerd/Ropens afgerond. Wij wensen Melanie en de andere huurders veel woonplezier. 
 

Kom je bij ons buurten?
Kom je bij ons buurten?

Huur je van ons een woning en wil je meepraten over de leefkwaliteit in je buurt? Kom dan bij ons langs op dinsdag 24 of donderdag 26 september 's avonds van 19.30 tot 21.00 uur (kantoor Bolswardervaart 1). We hopen dan van jou, en andere huurders, te horen wat je ideeën  en tips zijn. Wat is belangrijk, welke zaken pakken we beet? Hoe helpen wij elkaar? Wil je meepraten meld je dan aan via de mail a.feenstra@debouwvereniging.nl of bel 0517 43 25 25.

Hier aan de kust, de Harlinger kust
Hier aan de kust, de Harlinger kust

De Bouwvereniging trof maandagmorgen haar samenwerkingspartners bij een ontbijtsessie aan de kust. Wij werken aan een nieuw ondernemingsplan 2020 – 2024. Voor ons hèt moment om in de spiegel te kijken en met partners te reflecteren. Liggen wij op koers?
Lees verder

Waar wil jij wonen in Harlingen?
Waar wil jij wonen in Harlingen?

Vertel het ons in het Jongerencafe op 19 september. Samen met Partoer en de Gemeente Harlingen doen we onderzoek naar de woonbehoeften van jongeren in Harlingen. Wat zijn jouw wensen en ideeen? We horen het graag van je. Ben je tussen de 17 en 24 jaar kom dan naar het Vierkant. Iedereen die meedoet krijgt een bioscoopbon. Lees verder