Actueel

Tuinbankjes in Hofstraat
Tuinbankjes in Hofstraat

Regelmatig zitten de bewoners van het Klooster in de Hofstraat aan de voorzijde van het pand. Zij kwamen op het idee om tuinbankjes te plaatsen en maakten samen een plan en kwamen met een aanvraag bij ons voor het BeterBuurtFonds. Het plan sluit helemaal aan bij de voorwaarden voor het BetereBuurtFonds. Wij hebben de aanvraag goedgekeurd.  Lees verder
 

Overdracht tuingereedschap
Overdracht tuingereedschap

Tot voor kort kon je tuingereedschap bij ons lenen. Nu is er de Klussenbus in Nieuw Zuid. Bij de Klussenbus kun je vanaf nu terecht voor het lenen van tuingereedschap en voor praktische hulp in en rondom huis. Van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 - 13.00 uur is de deur open van Nieuw Zuid, Prinses Irenestraat 2.

Bereken je maandlasten
Bereken je maandlasten

Je kunt nu, als je reageert op een woning, meteen inzicht krijgen in je (geschatte) maandlasten. Er is een nieuwe functie toegevoegd, waarbij het systeem aan de hand van de door jou ingevulde gegevens een berekening maakt van je eventuele huurtoeslag en je energielasten.

Laatste huurders krijgen sleutel
Laatste huurders krijgen sleutel

Melanie de Vries is een van de 5 laatste huurders die vandaag de sleutel van haar nieuwbouwwoning aan de Grettingalaan kreeg. Het zijn onze eerste all-electric Nul op de Meter (NOM) woningen. Ze zijn extra geïsoleerd en hebben een warmtepomp systeem en zijn voorzien van zonnepanelen. Bij normaal gebruik van de woning levert de woning evenveel energie dan hij gebruikt. Hiermee is project Kluerd/Ropens afgerond. Wij wensen Melanie en de andere huurders veel woonplezier.