Actueel

Uitspraak Raad van State Plan Zuid
Uitspraak Raad van State Plan Zuid

Er was beroep aangetekend bij de Raad van State tegen het bestemmingsplan "Plan Zuid Fase 2" dat 12 juli 2017 door de gemeenteraad was vastgesteld. Dit beroep is ongegrond verklaard door de Raad van State. Het bestemmingsplan is nu onherroepelijk. Het is de bedoeling dat de bouw van 110 woningen net voor of na de zomervakantie van start gaat.

Start verhuur nieuwe woningen Kluerd/Ropens
Start verhuur nieuwe woningen Kluerd/Ropens

5 nieuwbouwwoningen Kluerd/Ropens worden nu aangeboden op onze site. De (tussen) woningen met twee slaapkamers worden juni/juli 2018 opgeleverd. De overige 11 woningen (1e fase) zijn gereseveerd voor de oorspronkelijke bewoners die terugkeren. Woningzoekenden kunnen tot en met zondag 18 februari reageren op het aanbod.

Sloop Kluerd Ropens
Sloop Kluerd Ropens

De sloop van de eerste fase Kluerd Ropens is in volle gang. Deze zomer levert Bouwgroep Friso de eerste 16 Nul-op-de-Meter woningen op.Elf bewoners uit het complex keren terug naar een nieuwe woning. De overige vijf woningen (met twee slaapkamers)  bieden we binnenkort te huur aan op onze site. In de tweede en derde fase bouwen ze nog 22 woningen.

Website woningzoekenden live!
Website woningzoekenden live!

Inmiddels is onze nieuwe website voor woningzoekenden live. Via de knop ‘Woning zoeken’ op onze homepage word je naar deze nieuwe pagina toe geleid. Als je al ingeschreven stond als woningzoekende, dan moet je als eerste je inschrijving activeren. Als het goed is heb je je inschrijfnummer en je wachtwoord van ons per mail of per post ontvangen. Het is belangrijk dat je tijdens het activeren je persoonlijke gegevens controleert, aanvult en zo nodig actualiseert. Uiteraard neem je je opgebouwde inschrijftijd gewoon mee.