Hier aan de kust, de Harlinger kust

Gepubliceerd op 19 september 2019
Hier aan de kust, de Harlinger kust

De Bouwvereniging trof maandagmorgen haar samenwerkingspartners bij een ontbijtsessie aan de kust. Wij werken aan een nieuw ondernemingsplan 2020 – 2024. Voor ons hèt moment om in de spiegel te kijken en met partners te reflecteren. Liggen wij op koers?

In de vroege ochtend kwamen diverse gesprekken op gang over de uitdagingen die eraan komen. Wat verstaan we onder leefkwaliteit? Waar kunnen we elkaar sterker maken? Voor een prettige wijk is meer nodig dan alleen goede woningen. De bewoner staat centraal. Er zijn onderling nieuwe verbanden gelegd. Wij kijken terug op een waardevolle en inspirerende ontmoeting. Naast de huurdersvereniging, de gemeente en vastgoedpartners, waren ook andere partijen vertegenwoordigd. Begeleid wonen, platform Geef, onderwijs, zorg en welzijn zaten ook aan tafel.